Valitse Boråstapeter kodin pukeutumistiloihin

Vaatehuoneet ja erilaiset walk in closet -ratkaisut ovat suosittuja kodeissa, joissa arvostetaan muotia ja pukeutumista! Pukeutumistiloihin kannattaakin panostaa, sillä ne helpottavat niin kodin pyykkihuoltoa kuin valmistautumista esimerkiksi tärkeisiin työtapaamisiin. Kun pukeutumistilat ovat mahdollisimman tyylikkäät ja viihtyisät, on niissä kiva viettää aikaa erilaisia asukokonaisuuksia testaamassa. Hyvin suunnitelluissa pukeutumistiloissa kivat asukokonaisuudet erilaisiin tilaisuuksiin, kuten töihin ja liikuntaan pysyvät siististi omilla paikoillaan. Jopa naamiaisjuhliin valmistautuminen onnistuu näppärästi tilavissa pukeutumistiloissa! Boråstapeter on hyvä vaihtoehto pukeutumistilojen seiniin, sillä nämä suositut tapetit tuovat tilaan viihtyisää ilmettä. Esittelemme tässä artikkelissa Boråstapeter-sisustusratkaisuja ja kerromme mistä ja miten ostat näppärästi upeat Boråstapeter-tapetit kotisi pukeutumistilojen seinille.

Mistä Boråstapeter-tapetit?

Löydät kauniit boråstapeter -tapetit Kotitapetilta. Nämä tapetit edustavat perinteisiä skandinaavisia tapetteja, joten ne ovat oivallinen valinta skandinaaviseen kotiin! Tapettimerkillä on pitkät perinteet, sillä Boråstapeter perustettiin jo 1900-luvun alkupuolella. Sen perusti Waldemar Andren, jonka perusajatuksena oli, että jokaisessa ruotsalaisessa kodissa tulisi olla varaa entistä kauniimman kodin luomiselle tapetteja käyttämällä. Tämän vision pohjalta on helppo ymmärtää, että nämä kauniit tapetit ovatkin nousseet suureen suosioon niin Ruotsissa kuin muuallakin Skandinaviassa!

Tapettien tilaaminen on helppoa. Klikkaat vain valitsemasi Boråstapeter-tapetit ostoskoriin ja Kotitapetti hoitaa loput! Se pystyy jopa räätälöimään Boråstapeter-tapettien tapetoimiseen tarvitsemasi tapettiliiman sekä Boråstapeter-rullien määrän. Tapetoinnissa voit käyttää apunasi Kotitapetin DIY-työkalusettiä sekä sen näppärää asennusopasta. Upea uutinen on myös se, että Kotitapetti tarjoaa Boråstapeter-tapeteille maksuttoman toimituksen!

Millainen Boråstapeter pukeutumistiloihin?

Oman kodin pukeutumistilojen Boråstapeter-tapetit kannattaa valita kodin muun sisustuksen tai toivomasi tunnelman mukaan! Erilliset pukeutumistilat ovat juuri nyt erityisen trendikäs valinta kodin suunnittelussa, joten niihin kannattaa panostaa! Upea tapetti saa vaatteet näyttämään parhaimman puolensa, eivätkä ne esimerkiksi rypisty asianmukaisissa pukeutumistiloissa, kuten joskus saattaa käydä, jos vaatteet pitää tunkea liian pieneen vaatekaappiin kauhealla kiireellä. Näin myös käytettynä ostetut vaatteet pysyvät pitkään siisteinä ja käyttökelpoisina!

Boråstapeter tarjoaa suuren valikoiman erilaisia tapetteja. Esimerkiksi keltapohjainen Boråstapeter Hip Rose -tapetti tuo pukeutumistiloihin viihtyisää tunnelmaa. Kannattaa harkita pukeutumishuoneeseen yhtä tapetoitua tehosteseinää, jolloin muut seinät maalataan Boråstapeter-tapettiin sopivalla sävyllä. Yhdelle pukeutumishuoneen seinälle kannattaa asentaa suuri peili, joka helpottaa asujen suunnittelua ja sovittamista. Huolehdi myös pukeutumishuoneen riittävästä valaistuksesta!

Voit selailla pukeutumishuoneeseesi sopivaa Boråstapeter-tapettia erilaisten hakufilttereiden avulla. Jos toivot pukeutumistiloihin esimerkiksi kukkakuvioista Boråstapeter-tapettia, valitset kukkakuvio hakukriteeriksi sivuston näppärästä hakufiltteristä. Filtterit auttavat sinua selaamaan sivuston Boråstapeter-tapettien suurta valikoimaa mieltymystesi mukaan.