Muoti 2020 – poimi vinkit kauden huippumuotiin

Mikä on kuuminta muotia vuonna 2020? Poimi tästä artikkelista vinkit tämän kauden tyylikkäisimpään pukeutumiseen. Helpot muotivinkit sopivat jokaiselle ja ne on helppo saavuttaa. Vinkit sopivat mainiosti jokaiselle vartalotyypille ja niiden avulla jokainen on tyylikäs. Näiden vinkkien avulla olet hetkessä katujen upein fashinonista ja muotitaituri.

Muoti kevät ja kesä 2020

  • Polvipituiset saapikkaat

Pitkään trendisuuntaukset ovat pyörineet pitkälle yli polven menevien saappaiden ympärillä kuin haaskat. Nyt otetaan kuitenkin askeleen verran takapakkia ja nyt trendeissä palataankin klassisiin, polven kohdalle ulottuviin saapikkaisiin. Tällaiset saapikkaat sopivat kaikille vartalotyypeille. Ne ovat kauniit ja ennen kaikkea mukavat käyttää.

  • Kiiltoa, kiiltoa ja lisää kiiltoa

Kuka nyt ei rakastaisi glitteriä? Nyt sitä saa käyttää niin paljon kuin sielu sietää, sillä tällä hetkellä kauden muotiväri on kimallus. Voit valita yllesi kimallusta vaikka päästä varpaisiin ja kauppojen hyllyistä löydätkin kimaltavat kengät, jakut ja mekot sekä Maybellinen meikit.

  • Värillinen nahka on kuumin uutuus

Nahkavaatteet ovat klassisen katutyylikäs valinta, mutta nyt ne saavat päälleen hedelmäisen sokerikuorrutteen, kun muotiin tulevat värilliset nahkavaatteet kaikissa sateenkaaren väreissä. Rohkea valitsee päälleen räikeän punaisen nahkatakin, kun taas hempeämpi valitsee ylleen herkullisen hattaranvärisen hameen.

  • Leveät lahkeet pyyhkivät tieltään pillifarkut

Pillifarkut ovat hallinneet 2000-luvun muotia jo pitkään, mutta nyt nekin ovat tulleet tiensä päähän. Ne ovat nimittäin pyyhkiytyneet kauppojen hyllyiltä pois leveälahkeisten housujen tieltä. Tämä housutyyppi imartelee jokaista vartalotyyppiä, joten se on varsin tervetullut uutuus.