Ajankohtaiset farkkutrendit

Farkut ovat aina ajankohtainen vaatekappale, mutta farkkutrendeissäkin on vaihtelua. Hyvä istuvuus on tietenkin tärkeä, mutta farkkujen halutaan näyttävän myös trendikkäiltä. Farkuissa on vuosien mittaan nähty erilaisia trendejä pituuden, leveyden, kulutuksen ja värin suhteen. Joskus farkuissa trendikästä olivat erilaiset koristeet tai esimerkiksi rikkinäiset reunat. Nämä trendit ovat menneet ja tulleet, mutta nykyisin farkuissa suositaan klassisempaa mallia ja hyvää istuvuutta korostetaan. Vaikka farkut löytyvät jokaisen vaatekaapista, ei kukaan halua olla se henkilö, jonka farkut näyttävät olevan kymmenen vuoden takaa. Hyvät farkut kestävät monia vuosia. Trendit kuitenkin vaihtuvat vuosien mittaan, ja siksi farkkuostoksilla on hyvä käydä aina välillä.

Farkut löytyvät jokaisen vaatekaapista

Farkkujen tuunaaminen ei ole todellakaan vaikeaa. Voit helposti tehdä DIY revityt farkut kotonasi. Farkkujen revityttäminen onnistuu vaikka pelkillä saksilla. Voit tutkia etukäteen farkkutrendejä, jotta voit suunnitella tekemäsi viillot. Tai sitten voit vain antaa mennä saksien kanssa ja tehdä reikiä farkkuihin mielesi mukaan. Tee se itse -metodilla saat takuulla uniikit farkut, jollaisia ei kellään muulla ole. Revityt farkut ovat trendikkäät ja erottuvat joukosta. Voit leikata farkkuihin reikiä saksilla ja sitten käyttää hieman hiomapaperia reikien reunoihin. Näin saat kuluneemman näköiset farkut kuin vain pelkällä saksimetodilla. Leikattuasi farkkuihin reiän voit myös vetää sen ympäriltä lankoja ulos ja katkoa niitä. Näin saat lisää rosoisuutta farkkuihisi ja saat ne näyttämään siltä, kuin niitä olisi käytetty jo pitkän aikaa. Revityt farkut näyttävät persoonallisimmilta kuin tavalliset ehjät farkut.

Tietyt vaatekappaleet ovat aina muodissa

Jotkut vaatekappaleet ovat aina muodissa ja näyttävät aina trendikkäiltä. Klassinen kokonaisuus on esimerkiksi valkoinen t-paita, farkut ja converset. Monet julkkikset ja tavikset viihtyvät tässä asukokonaisuudessa päivästä toiseen ja vuodesta toiseen. Ja mikseivät viihtyisi, sillä kyseiset vaatteet viestivät hyvästä tyylitajusta. Farkut eivät koskaan tule poistumaan muodista. Farkkujen värit ja mallit saattavat vaihdella, mutta farkut ne olla pitää. Valkoiset t-paidatkin ovat tulleet jäädäkseen. Ne näyttävät yksinkertaisesti kaikkien päällä hyvältä riippumatta ruumiinrakenteesta. Jokaisella on vaatekapissaan usea yksinkertainen mutta kaunis valkoinen t-paita. converse taas on tunnettu jalkinemerkki, eikä conversejen mukavuudelle löydy vertaa. Ne tuntuvat hyvältä jalassa ja näyttävät aidoilta citykengiltä. Converseja löytyy monenvärisiä, mutta kaikki ne ovat helposti tunnistettavissa juuri converseiksi. Niiden nauhoja voi solmia eri tavalla ja täten erottua joukosta.